تعمیر جاروبرقی در محل در یزد
- انواع جارو برقی
- تعمیر جاروبرقی برای چه برندهایی انجام میشود؟
- مشکلات رایج جاربرقی
- مواقعی که جاروبرقی نیاز به تعمیر ندارد!
- مواردی که تعمیر جاروبرقی الزامی است
- برای تعمیر جاروبرقی به ابزاری نیاز است؟
- مزایای تعمیر جاروبرقی در محل
- هزینه تعمیر جاروبرقی در محل
- علائم خرابی بلبرینگ جاروبرقی
- آموزش تست موتور جاروبرقی
- نحوه ثبت سفارش تعمیر جاروبرقی در یزد سرویس
- مزایای انتخاب یزد سرویس
- پشتیبانی خدمات تعمیر جاروبرقی
جاروبرقی از جمله لوازم خانگی ضروری و پرکاربرد در تمام خانهها است. به دلیل تنوع محصولات موجود در بازار، تعمیر جاروبرقی یکی از پر چالشترین خدمات در دسته تعمیر لوازم خانگی است. استفاده از دانش الکترونیک در جاروبرقی و افزایش روزافزون امکانات آن باعث شده این دستگاهها عملکرد پیچیدهای داشته باشند که گاها فرآیند عیبیابی را دشوار میکند. قابلیت بسیاری از مدلهای جدید تنها به جارو کردن خانه و مکش گرد و غبار محدود نمیشود و امکاناتی مثل شستن سطوح، نظافت خودکار، مکش مایعات و خشک کردن نیز به آن افزوده شده است.
انواع جارو برقی
جاروبرقیها از نظر شکل، قدرت، اندازه، وزن، امکانات، محفظه زباله، و کاربرد به انواع مختلفی تقسیم میشوند. بهطور کلی میتوان جاروبرقیها را در دو دسته تقسیمبندی کرد.
- جاروبرقی با سیستم خشک: این جاروها برای جاروکشی و از بین بردن گرد و غبار سطوح و درزها بکار میروند. در گذشته این مدلها تنها دارای یک سرعت بودند اما در حال حاضر قابلیت جاروکشی با چندین قدرت و سرعت را دارند.
- جاروبرقی با سیستم خشک و تر: این مدلها علاوه بر کارکرد عمومی، دارای مخزن آب و شوینده هستند و برای شستشوی لکه فرش و سطوح نیز میتوان از آنها استفاده کرد.
جاروهای شارژی نیز به طرق مشابه به دو دسته سیستم جاروکشی خشک و سیستم جاروکشی خشک و تر تقسیم میشوند. در دستهبندی دیگری جاروبرقیها در انواع زیر تولید میشوند:
- جاروبرقی دارای محفظه زباله: جاروبرقی دارای محفظه زباله بهترین کارکرد را در تمیزکاری کفپوش یا سطوح موکتشده مانند پلهها دارد. تخلیه ساده محفظه زباله یکی از مزایای رقابتی این محصولات است.
- جاروبرقی با قابلیت شستشوی فرش و موکت: این مدلها از اسپری آب گرم برای از بین بردن لکه سطوح، قالی و موکت استفاده میکنند و با مکش قوی گرد و خاک و لکههای فرش را جذب میکنند. این جاروها کاربرد خاص دارند و برای استفاده روزانه و کفپوش چوبی مناسب نیستند.
- جاروبرقی ایستاده: جاروبرقیهای ایستاده برای مناطق بزرگ و فرش شده خانه ایدهآل هستند و قدرت زیادی برای مکش گرد و خاک از لایههای زیرین فرش دارند. ارتفاع این جاروها قابل تنظیم است و در انواع کیسهدار و محفظهدار تولید میشوند.
- جاروشارژی: این جاروهای کوچک برای تمیزکاریهای جزئی و تمیز کردن درزها و ماشین استفاده میشوند.
- جاروبرقی رباتیک: جاروی رباتیک یک جارو و تیکش برقی کوچک و دایرهای شکل است که بهصورت خودکار تمام نقاط منزل را میپیماید و نظاقت میکند.
- جاروبرقی سطلی:این مدلها قدرت بالایی دارند و مناسب برای کاربردهای مختلف خانگی، صنعتی و اداری و هتلی هستند.
تعمیر جاروبرقی برای چه برندهایی انجام میشود؟
یکی از موارد مهم در تعمیرات جاروبرقی، یافتن قطعات یدکی معیوب است. برخی از برندهای خارجی، امکان تعویض قطعه ندارند، چرا که قطعات آنها به راحتی در بازار موجود نیست. اما تعمیرکاران جاروبرقی یزد سرویس، برای تعمیر برندهای زیر اعلام آمادگی میکنند:
- جاروبرقی زیمنس
- جاروبرقی کنوود
- جاروبرقی بوش
- جاروبرقی دوو
- جاروبرقی اسنوا
- جاروبرقی AEG
- جاروبرقی ال جی
- جاروبرقی سامسونگ
- جاروبرقی پاکشوما
- جاروبرقی پاناسونیک
- جاروبرقی فیلیپس
- جاروبرقی آ ا گ جاروبرقی سایا
- جاروبرقی پارس خزر
- جاروبرقی دوو
- جاروبرقی زیرووات
- جاروبرقی تکنو
- جاروبرقی هاردستون
مشکلات رایج جاربرقی
1- بوی بد جاروبرقی: یکی از مشکلات متداول در استفاده از جاروبرقی بوی بد آن هنگام روشن شدن است. این مشکل به دلیل نگهداری نامناسب و آلودگی فیلتر و کیسه جاروبرقی پیش میآید. گاهی نیز افراد بعد از شستشوی فیلتر عجله میکنند و آنرا وقتی هنوز کامل خشک نشده داخل جاروبرقی قرار میدهند. این کار باعث بیشتر شدن بوی بد و انسداد فیلتر و کاهش مکش جاروبرقی میشود.
2- روشن نشدن جاروبرقی: وقتی جاروبرقی شما روشن نمیشود ممکن است یکی از مشکلات زیر بوجود آماده باشد:
- مطمئن شوید پریزی که جاروبرقی به آن متصل است برق دارد و برق به دستگاه میرسد.
- اگر ایراد از پریز برق نباشد ممکن است سیم آن قطعی داشته باشد. هرگز وقتی پریز به برق متصل است سیم را بررسی نکنید و این کار را به یک متخصص بسپارید که از ابزاری مثل مولتیمتر استفاده میکند.
- گاهی سیم سالم است اما سیم جمع کن جاروبرقی خراب شده و برقرسانی را مختل کرده است.
- اگر مشکل از موارد ذکر شده نباشد احتمالا برد جاروبرقی نیاز به تعمیر دارد و باید از تعمیرکار کمک بگیرید.
3- کاهش چشمگیر قدرت مکش: کاهش قدرت مکش مشکل متداولی است که دلایل متعددی دارد. برای مثال ممکن است موتور دستگاه شما نیمسوز شده باشد یا مشکل سادهای مثل گرفتگی خرطوم بوجود آمده باشد. پیشنهاد میکنیم ابتدا این موارد را چک کنید و اگر مشکل حل نشد از یک تعمیرکار جاروبرقی کمک بگیرید.
- خالی کردن کیسه جاروبرقی
- شستشو یا تعویض فیلتر
- بررسی باز بودن مسیر دسته و خرطومی جاروبرقی
- عدم پارگی و نشتی در خرطوم جاروبرقی
4- خاموش شدن حین کار: وقتی در حین جارو زدن خانه جاروبرقی یکباره خاموش شود به احتمال زیاد موتور دستگاه داغ کرده و باید صبر کنید تا کمی خنک شود. در این حالت هرگز بلافاصله دستگاه را روشن نکنید.
5- جاروبرقی آشغالها را تمیز نمیکند: مگر بدتر از این هم میشود؟ زمان و انرژی صرف میکنید اما باز روی زمین آشغال باقی میماند! در این حالت به احتمال 90 درصد ایراد از جاروبرقی نیست و فقط چیزی مانع انتقال قدرت مکش به سری جاروبرقی میشود. با تست میزان مکش جاروبرقی و مقایسه آن با مکش خروجی از خرطومی متوجه میشوید چیزی در آن گیر کرده یا خیر.
6- سر و صدای بیش از حد: اکثر جاروبرقیها سر و صدای نسبتاً زیادی تولید میکنند و شعار بیصدا بودن آنها بیشتر تبلیغاتی است. اما در نسلهای جدید جاروبرقی این صدا قابل تحمل است و آزاردهنده نیست. زیاد شدن صدای جاروبرقی از حد استاندارد به دلیل این مشکلات است:
- انسداد لوله دسته یا خرطومی: گرفتگی مسیر انتقال مکش جاروبرقی میتوانند باعث تولید صداهای عجیب و غریبی شود!
- خراب شدن تسمه جاروبرقی: فرسودگی تسمه از مشکلات رایج جاروبرقی است. اگر تسمه از محلش خارج شده باشد صدای جیغ مانندی ایجاد خواهد شد.
- فرسودگی یا خرابی موتور جاروبرقی: بهطورکلی هر چه عمر موتور بیشتر شود صدای بیشتری تولید میکند؛ علی الخصوص اگر فرسوده شده باشد.
مواقعی که جاروبرقی نیاز به تعمیر ندارد!
خیلی اوقات مشکل افرادی که از تعمیرکاران جاروبرقی یزد سرویس کمک میخواهند کاهش قدرت مکش جارو است. گاهی این مشکل ریشه در ایرادات موتور دستگاه دارد. اما جالب است بدانید اغلب اوقات دستگاه کاملا سالم است اما در اثر استفاده نادرست از کارایی افتاده و فقط به تمیزکاری و سرویس نیاز داد. در موارد زیر نیاز به تعمیر جاروبرقی نیست:
- کیسه یا پاکت جاروبرقی پرشده و نیاز به تعویض یا خالی کردن دارد.
- فیلتر جاروبرقی کثیف شده و جلوی مکش دستگاه را میگیرد.
- مجرای خرطوم و لوله جاروبرقی گرفتگی دارد.
- برس جاروبرقی از آشغال پر شده و تاثیر منفی روی قدرت تمیزکنندگی آن دارد.
- خرطوم جاروبرقی پاره شده و قدرت مکش هدر میرود. در این حالت میتوان با تعویض خرطوم مشکل را حل کرد. اگر پارگی در ابتدای خرطوم باشد میتوان آن را کوتاه کرد.
- پارگی کیسه جاروبرقی
مواردی که تعمیر جاروبرقی الزامی است
همیشه مشکل جاروبرقی با اقدامات سادهای مثل تعویض فیلتر حل نمیشود. در چنین مواقعی حتما نیاز به حضور تعمیرکار جاروبرقی و بررسی ریشه مشکل و حل آن است.
- نیم سوز شدن موتور دستگاه
- کاهش قدرت موتور
- خرابی بلبرینگ
- خرابی برد الکترونیکی جاروبرقی
- خرابی سیم جمعکن جاروبرقی
- از کار افتادن دکمهها
- به مشام رسیدن بوی سوختگی هنگام کار
- تعویض آرمیچر جاروبرقی
- تعویض پروانه مکنده
- تعویض قطعات فرسوده
- خاموش شدن جاروبرقی به صورت ناگهانی
- داغ شدن جاروبرقی
- مشکل در ترموستات جاروبرقی
- نیاز به تعمیر لوله تلسکوپی جاروبرقی
- اشکال در سیم جمع کن جاروبرقی
- عدم روشن شدن جاروبرقی
- زیاد بودن صدای جاروبرقی
- وجود بوی دود و یا سوختگی از جاروبرقی
برای تعمیر جاروبرقی به ابزاری نیاز است؟
خیلی از افرادی که به تعمیر لوازم خانگی علاقه دارند از ما میپرسند اگر بخواهند وارد این حرفه جذاب شوند به چه تجهیزاتی نیاز دارند؟ برای تبدیل شدن به یک تعمیرکار جاروبرقی ماهر مهمترین چیزی که نیاز دارید در درجه اول دانش فنی و سپس تجربه است. اما مسلما انجام هر کاری نیازمند تهیه ابزار و تجهیزات اولیه است. لیست زیر بخشی از لوازم مورد نیاز یک تعمیرکار جاروبرقی است:
- مولتی متر (اندازهگیری پارامترهای الکتریکی مانند ولتاژ، جریان، مقاومت الکتریکی)
- میز کار
- ست انواع پیچ گوشتی و فازمتر
- دم باریک
- دم کج
- سیم چین
- انبردست
- پولی کش
- انبر قفلی
- سوهان
- کولیس
- سمبه
- پنس
- دریل
- وسایل لحیمکاری
- قلع کش
- قطعات یدکی جاروبرقی
هزینه تعمیر جاروبرقی در محل
در صورتی که جاروبرقی شما با مشکلاتی مانند کاهش قدرت مکش، بوی سوختگی، روشن نشدن، خاموش شدن ناگهانی و یا هر مشکل دیگری مواجه شد میتوانید تعمیرات آن را به یزد سرویس، بهعنوان مرجع تخصصی تعمیرات جاروبرقی در محل، بسپارید. یکی از مشکلات کسانی که نیاز به کمک تعمیرکار جاروبرقی دارند این است که نمیدانند هزینه تعمیر لوازم خانگی آنها چقدر خواهد شد و این مورد انتخاب و اعتماد را برای آنها سخت میکند. آگاهی از هزینه تعمیر جاروبرقی در محل به شما کمک میکند از چنین سردرگمیهایی رها شوید و نگران این نباشید که هر تعمیرکاری قیمت متفاوتی به شما بدهد.
البته قبل از بررسی کامل مشکل جاروبرقی نمیتوان قیمت دقیقی برای تعمیرات آن اعلام کرد. همچنین برای قیمت قطعات یدکی نیز نمیتوان نرخ ثابتی را در نظر گرفت چوت متاسفانه قیمتها دائما در حال افزایش است اما برای اینکه برآوردی از هزینه تعمیرات داشته باشید میتوانید از جدول قیمت تعمیرات جاروبرقی که در ابتدای صفحه وجود دارد استفاده کنید.
علائم خرابی بلبرینگ جاروبرقی
خرابی بلبرینگ جاروبرقی یکی از مشکلات رایج این دستگاه است که ممکن است به دلیل استهلاک این قطعه یا عدم تعویض فیلتر هوا بوجود بیاید. خرابی بلبرینگ علائمی دارد که با توجه به آن میتوانید متوجه ایراد در این قطعه شوید. تعمیرکاران ماهر زمانی که میخواهند بفهمند زمان تعویض بلبرینگ فرارسیده است یا خیر، ابتدا قاب جاروبرقی را باز میکنند و آن را میچرخانند. اگر چرخش آن همراه با تولید صدای غیر معمول بود و یا سخت میچرخید باید نسبت به تعمیر و یا تعویضش اقدام کرد.
بهطورکلی اگر وقتی جاروبرقی را روشن میکنید متوجه کاهش شدید مکش آن شدید و یا سر و صدای زیادی تولید شد؛ احتمالا بلبرینگ آن خراب شده است. برای تعویض بلبرینگ باید قاب جاروبرقی کاملا باز شده و موتور بیرون آورده شود. در ادامه موتور باید باز شود و با خارج کردن کلکتور بلبرینگهای معیوب نیز خارج شده و با بلبرینگ جدید جایگزین شوند.
آموزش تست موتور جاروبرقی
بعد از مدتی طبیعی است که موتور جاروبرقی فرسوده شود و احیانا از کار بیفتد. تست موتور جاروبرقی در افزایش طول عمر آن اثر مثبتی دارد چون باعث میشود شناسایی مشکلات آن سادهتر شود و با تشخیص بهموقع از آسیب بیشتر به موتور جلوگیری شود.
یکی از روشهای تعمیرکاران، تست موتور جاروبرقی با اهم متر است. اهم متر یا مولتی متر دستگاهی است که برای اندازهگیری پارامترهای الکتریکی بکار میرود و دست راست تعمیرکاران است. این تست را میتوان هم برای کلکتور انجام داد و آرمیچر.
برای تست کلکتور با اهم متر دیجیتالی، پایههای کلکتور جاروبرقی را بررسی کنید. اگر اهم متر عدد 1 یا بیشتر را نشان داد، موتور جاروبرقی سالم است و اگر عدد صفر را نشان داد یعنی موتور سوخته و نیاز به تعویض دارد. برای تست آرمیچر جاروبرقی که یکی از قطعات اصلی موتور است پروبهای اهم متر را به آرمیچر وصل کنید. اگر مقاومت بین دو پایه صفر باشد، آرمیچر خراب است. اگر مقاومت بینهایت باشد نیز نشان از معیوب بودن آرمیچر است. اگر آرمیچر سالم باشد عدد اهم متر در موتورهای مختلف بین 10 تا 500 اهم خواهد بود.