سیم کشی و برق کاری یزد
فرق نمیکند به دنبال برقکار ساختمان باشید و یا نیاز به برقکار صنعتی داشته باشید؛ زیرا یزد سرویس بهعنوان مرجعی برای دریافت خدمات برقکاری آنلاین به شما کمک میکند تا به بهترین برقکار در یزد دسترسی داشته باشید و از خدمات باکیفیت و اصولی استفاده کنید. یزد سرویس سرویسهای زیر را برای خدمات مربوط به برق ساختمان ارائه میکند:
- خدمات برقکاری و سیمکشی برق خانگی و صنعتی
- سیمکشی برق سهفاز، دوفاز و تکفاز
- سیمکشی روکار و توکار
- تعویض و نصب کلید و پریز برق
- جابجایی و طراحی محل کاربردی کلید و پریز
- بازکردن، نصب مجدد و فیکس کردن کلید و پریز حین نقاشی واحد
- تعمیر و تعویض فیوز و جعبهتقسیم برق
- رفع ایراد، قطعی و اتصالی سیمکشی برق ساختمان
- نصب کلید دو پل، سه پل و تک پل و نصب کلید و پریز لمسی
- نصب پریز سه فاز، روکار، توکار، چراغدار و انوع دیگر
البته خدمات یزد سرویس فقط به موارد فوق محدود نمیشود و هر کمکی که برای سیمکشی برق ساختمان نیاز داشته باشیدمیتوانید بهراحتی آن را به استادکار سفارش دهید.
سیم کشی ساختمان در یزد
خدمات سیم کشی یزد سرویس شامل چه مواردی است؟
با استفاده از خدمات یزد سرویس شما میتوانید به رایگان، از قیمت خدمات برق و سیمکشی مطلع شوید و یا درخواست بازدید و طراحی نقشه بدهید. شما میتوانید از میان بیش از 3000 متخصص سیم کشی یزد سرویس (با توجه به امتیازات قبلی و نظرات سایر مشتریان) بهترین و قابل اعتمادترین متخصص را انتخاب کنید و ساختمانتان را با خیال راحت به او بسپارید. موارد زیر از جمله خدماتی است که به شما ارائه میشود.
- نصب و تعمیر انواع کلید و پریز
- سیم کشی ارت
- اجرای سیم کشی روکار و توکار
- نصب انواع چراغهای روشنایی سنسوردار
- نصب داکت و ترانکینگ
- خدمات برق دزدگیر
- سیم کشی لوستر
- عیبیابی و تشخیص محل اتصال برق
- سیم کشی آنتن ساختمان
- نقشه کشی برق
- سیم کشی ساختمان یک طبقه
- سیم کشی ساختمان هوشمند
- اجرای سیم کشی موازی یا متوالی
نحوه ثبت سفارش سرویس سیم کشی
برای ثبت سفارش و انتخاب متخصص از یزد سرویس ، میتوان از سه روش زیر استفاده کرد:
ثبت سفارش از طریق سایت
ثبت سفارش تلفنی
ثبت سفارش از طریق اپلیکیشن
نحوه محاسبه هزینه خدمات سیم کشی ساختمان
با توجه به اینکه جزییات مربوط به کار سیم کشی ساختمان توسط مشتری اعلام میشود و کاملا بستگی به این دارد که ساختمان در چه شرایطی است، ارائه قیمت ثابت و مشخص برای سیم کشی هوشمند ساختمان قبل از ثبت سفارش، کار سختی است. لذا هزینه خدمات، بعد از اعلام جزییات کار مشتری، توسط متخصص اعلام میشود.
مشتری میتواند بر اساس امتیازات، تعداد کارهای انجام شده، نظرات دیگر مشتریان و در نهایت هزینه اعلام شده توسط متخصص، فردی را برای انجام کار سرویس سیم کشی ساختمان انتخاب کند. در صورتی که هزینه اعلام شده توسط متخصص سرویس مورد توافق مشتری نباشد، فرد میتواند سفارش خود را بدون دریافت هیچ هزینهای لغو کند. هزینه این کار قبل از هر چیز، با توجه به نوع خدمات و نقشه تعیین میگردد. طبق نقشه مشخص میشود که متراژ کار چقدر است، چند متر و چه نوع کابلی مورد نیاز است، چه متریالی بجز سیم مانند جعبههای تقسیم، داکت یا فیوز مورد نیاز است. علاوه بر اینها هزینه دستمزد هم به مخارج اضافه میگردد. برای اطلاع از هزینه دقیق میتوانید از اپلیکیشن یزد سرویس استفاده کنید و با متخصصان بدون هزینه چت کنید.
اهمیت سیم کشی اصولی
سیم کشی ساختمان یا Building Wiring در همه جای دنیا فرایندی است که طی آن جریان الکتریکی از منبع ورودی (همان برق کوچه) به داخل ساختمان و اجزای مورد نیاز آن میرسد. این عمل حاصل یک کار مهندسی است و از روی نقشه انجام میشود. در ادامه مطمئن میشویم که برق به تمام لوازم برقی مورد نیاز خانه میرسد و جریان برق ایمن است و آسیبی به افراد و لوازم خانه نمیرساند. به همین دلیل سیم کشی آشپزخانه، پذیرایی، اتاقها و نقشه کلید پریزها اهمیت بسیاری دارد.
شاید باورتان نشود اما حدود 35% آتش سوزی خانهها به علت اتصال در سیمهای برق صورت میگیرد. فقط در کمتر از 4 ماه ابتدایی سال 1398 اتصالی در سیم برق ساختمان باعث 357 آتش سوزی تنها در شهر اهواز شده است. حوادث صرفا بخشی از مشکلاتی هستند سیستم سیمکشی معیوب میتواند ایجاد کند. کار غیراصولی میتواند با ایجاد خرابیهای متعدد شده و دردسر ایجاد کند.
یکی از مسائل اصولی ساختمان، مکانیابی صحیح برای قرارگیری کلیدها و پریزها است. مکانیابی اشتباه و غیر اصولی میتواند زندگی را برای ساکنان خانه سخت کند. تصور کنید که پریز برق پشت تخت خواب یا مبل قرار گرفته است و هر وقت میخواهید از سشوار استفاده کنید یا جارو برقی بزنید باید تخت و مبل را جابه جا کنید. در سیم کشی ساختمان هوشمند این مشکل به بهترین نحو حل شده است.
با توجه به اهمیت برق ساختمان و به خصوص مواردی که با جان شما و عزیزانتان سر و کار دارد، ما توصیه نمیکنیم که خودتان سیم کشی ساختمان را انجام دهید. ادامه این مطلب میتواند به شما کمک کند که برخی تعمیرات جزیی را انجام دهید و بتوانید بر برقکاری منزل خودتان نظارت کنید تا مطمئن شوید همه چیز به درستی انجام شده است. ما توصیه میکنیم اگر دانش فنی کافی ندارید برق کاری ساختمان را خودتان انجام ندهید و برای این کار از خدمات استفاده کنید.
شروع کنید
استانداردها و قواعد سیم کشی برق ساختمان
همان طور که دیدیم برق کشی ساختمان، موضوعی پراهمیت و خطرناک است. اما خبر خوب این است که اصول و استانداردهای آن کاملا مشخص شدهاند و اگر نقشه شما طبق این اصول طراحی و اجرا شده باشد خیالتان میتواند کاملا از نظر ایمنی ساختمانتان راحت باشد. تمام این اصول در “مبحث 13 مقررات ملی ساختمان: طراحی و اجرای تاسیسات برقی” ساختمانها ذکر شده است. آخرین نسخه کامل آن در سال 1388 توسط وزارت مسکن و شهرسازی در 93 صفحه به طور مفصل منتشر شده است که در اینترنت و در وبلاگ یزد سرویس قابل دسترسی است.
مقررات ملی ساختمان در مبحث 13 چه مواردی را توضیح می دهد؟
در مقررات ملی ساختمان به طور مفصل و بر اساس فرمولهای مهندسی درباره اینکه سطح مقطع سیمها چقدر باید باشد، هر فیوز چه ظرفیتی دارد یا فاصله سیمها و ظرفیت جعبههای تقسیم و اتصال چقدر باید باشد و بسیاری موارد دیگر بحث شده است. خروجی مبانی محاسباتی مقررات ملی ساختمان با توجه به عرف رایج ساختمان و مواد و متریال موجود در بازار کشورمان میتواند چنین مواردی باشد:
- تمام کلیدهای روشنایی ۱۱۰ تا ۱۲۰ سانتی متر ارتفاع داشته باشند.
- پریز آشپزخانه ۶۰ و یا ۱۲۰ سانتی متر ارتفاع داشته باشد.
- پریز حمام ۱۲۰ سانتی متر ارتفاع داشته باشد.
- کلید کولر ۱۳۰ سانتی متر ارتفاع داشته باشد.
- فاصله کلیدهای ساختمانی از کف: ۱۱۰ تا ۱۲۰ سانتی متر
- فاصله پریزهای برق، تلفن و آنتن ساختمان از کف: ۳۰ تا ۴۰ سانتی متر
- فاصله جعبه فیوز ساختمان از لوله های گاز و آب: ۱ متر
- فاصله پنل و گوشی آیفون ساختمان از کف: ۱۴۰ تا ۱۵۰ سانتی متر
- فاصله آویز لامپها از سقف ساختمان: ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر
- فاصله قوطیها از چارچوب ساختمان: ۱۵ تا ۲۵ سانتی متر
- فیوز روشنایی: ۱۰ آمپر
- فیوز پریزها: ۱۶ آمپر
- فیوز کولرگازی و فیوز اصلی ساختمان: ۲۰ آمپر
- فیوز کنتور ساختمان: ۲۵ آمپر
مراحل سیم کشی ساختمان چیست؟
این کار نیز مانند سایر کارهای ساختمانی مراحل متعددی دارد. با توجه به پیشرفت مراحل ساخت، اقدامات مختلفی در این زمینه صورت میگیرد. بعضی مراحل قبل از کاشی کاری و سفید کاری است و بعضی دیگر به مراحل بعد از آن موکول میشود. بعضی مراحل باید قبل از نقاشی ساختمان صورت پذیرد و برخی مراحل بعد از آن انجام میشود. به طور کلی و عمومی برای مراحل زیر طی میشود:
- نقشه سیم کشی ساختمان: همان طور که اشاره کردیم قدم اولیه، تهیه نقشه است و گامهای بعدی با توجه به آن انجام میشود.
- مشخص کردن اندازهها و خط تراز: در نقشه، جای کلید پریزها مشخص شده است. باید این جاها روی دیوار مشخص شود و همهی کلید پریزها نیز طبق استاندارد تراز باشند. برای مشخص کردن خط تراز ، استاد کارهای سنتی از تراز استفاده میکنند که با دقت و بر اساس قانون قدیمی ظروف مرتبط ارتفاع پریزها در اتاقهای مختلف را مقایسه میکند. اما مهندسین جدید از دوربینهای لیزری استفاده میکنند.
- کنده کاری: این گزینه تا حدی مرتبط به همان روش قدیمی کنده کاری است. مسیر لولهها و سیمها داخل جدار دیوار باید کنده شود تا سیمها از آن عبور کنند.
- سوراخ کردن محل روشناییهای سقفی: این سوراخ کاری با ابزار مخصوص صورت میپذیرد و سقف آشپزخانه یا پذیرایی را برای نصب روشنایی و لوستر آماده میکند.
- قوطی گذاری: کلید پریزها خودشان خود به خود در دیوار جا نمیشوند و باید ابتدا در محلی که قرار است نصب شوند، قوطیگذاری شود تا بعد کلید پریزها درون قوطی قرار گیرند و مستقیم هم با گچ دیوار تماس نداشته باشند چون بسیار خطرناک و حادثه ساز است.
- جوشکاری و ساپورت: گاهی اوقات برای فیکس کردن و تثبیت لوله پولیکا نیاز به جوشکاری و زدن ساپورت یا به اصطلاح دستک زدن هستیم. نگران نباشید با چند تا خالجوش قضیه حل میشود.
- لوله گذاری: بعد از اینکه مسیر کابل ها درون دیوار کنده شد باید لوله گذاری انجام شود. در واقع سیم، داخل قوطی کشیده میشود و مستقیم قرار نیست با مصالح دیوار در تماس باشد. چرا لوله گذاری لازم است؟ از پوسیدگی سریع و اتصالی سیمها جلوگیری میکند. این نکته امکان تعویض را بدون نیاز به خراب کردن کل ساختمان میدهد! فقط نوعی از ساختمان را تصور کنید که دور سیم ها با گچ و آجر مستقیم پوشیده باشد. اگر تجربه داشته باشید میدانید که نمیتوانیم آنها را هل دهیم! برای این کار و عبور دادن سیم از لوله از انواع فنرها استفاده میشود که جنس خاصی دارند و به سیم وصل میشوند و قابلیت هل داده شوندگی دارند!
- نصب جعبه فیوز و جعبه آنتن: در این مرحله بعد از نصب جعبهها آنها را در محلهای مشخص شده در نقشه تراز میکنیم.
- سیم بندی ساختمان: تا اینجای کار همه مقدمات فراهم شدهاند. در این مرحله سیمهایی که از لولهها عبور کردهاند به نزدیکی کلید پریزها و قوطیهای روشنایی میرسند. این مرحله در واقع اصلیترین قسمت کار که پیکربندی برق کشی ساختمان است ، انجام میشود.
- نصب فیوز و آنتن
- نصب: در مراحل انتهایی سیمها تا نزدیکی کلید پریزها و قوطیها رسیدهاند و حالا به آنها وصل میشوند. حتما میدانید که ابزار اصلی این مرحله چیست: بله. فازمتر! نصب تجهیزات برقی مثل تابلو برقها هم در صورت وجود انجام میشود.
مراحلی که برای این قسمت توضیح دادیم کلیت کار است و بسته به شرایط ممکن است مثلا برای سیم کشی ساختمان یک طبقه یا چند طبقه ترتیب آن عوض شود یا بعضی قسمتا حذف و اضافه شود. برای جلوگیری از برخی مراحل مانند تمیزکردن لوله ها یا قلع اندود کردن اتصالات در موارد مورد نیاز صرف نظر کردیم.
سیم کشی توکار یا سیم کشی روکار ؟ مسئله این است!
ذهنتان سراغ شکسپیر نرود. هنوز داریم درباره سیم کشی حرف میزنیم. عمده مواردی که تا اینجا صحبت کردیم درباره مورد توکار بود. اما در بعضی موارد برق کشی ساختمان به صورت روکار انجام میشود یا اولویت دارد. اندکی درباره انواع این کار توضیح میدهیم و بیان میکنیم که هر کدام چیست و چه مزایایی دارد.
سیم کشی توکار در برق کشی ساختمان:
همان طور که از اسمش بر می آید در این کار سیم ها و کابل ها از داخل دیوار رد می شود و جلوی چشم نیست. این عمل انواع مختلفی دارد:
- سیم کشی توکار با جعبه تقسیم: این نوع از قدیمیترین موارد برق کشی ساختمان است. اگر دقت کرده باشید در خانه مادربزرگها حدود 30 سانتی متر پایین سقف گاهی یک جعبه مربع شکل داخل دیوار تعبیه شده است. این همان جعبه تقسیم است که آن ها افقی یا عمودی از آن خارج میشوند. جعبه تقسیم دقیقا بالای پریز قرار میگیرد.
- سیم کشی توکار با جعبه کلید و پریز: برای استقرار بهتر کلید و پریزها ، یک جعبه پشت آنها قرار میگیرد تا فضای خالی ایجاد کند. هم نصب راحتتر است و هم مانع اتصال میشود. در نتیجه هنگام خرابی، بدون تخریب دیوار میتوان کلید پریز را تعویض کرد.
- سیم کشی توکار با جعبه فیوز: این جدیدترین روش است و برای آپارتمان های جدید و چند واحدی بیشترین کاربرد را دارد. در این روش تمام سیمهای به کار رفته در سیمکشی ساختمان در نهایت به جعبه فیوز میرسد و برای انجام هر قسمت از ساختمان یک فیوز جداگانه در نظر گرفته میشود.
به طور کلی در قسمت توکار، چون سیمها در معرض آفتاب یا رطوبت یا ضربه نیستند از ایمنی بیشتری برخورداریم. همچنین چون آنها از چشم پنهانند مشکلی در زیبایی بصری ساختمان ایجاد نمیکنند. در برق کشی ساختمان روکار ، سیمها از درون داکتها و عموما از پای دیوارها رد میشوند.
سیم کشی روکار نیازمند داکت کشی و تراکینگ است و هنگامی که بعد از نازک کاری میخواهیم نقشه را عوض کنیم بسیار کاربردی است. در مدل روکار عیبیابی بسیار راحتتر است و همین طور رفع نقص و خرابی نیز نسبت به مدل توکار دردسر کمتری دارد.
نتیجه: برای انجام این کار در اماکن اداری و تجاری که زیبایی اهمیت کمتری دارد از سیم کشی روکار و در منازل از مدل توکار بیشتر استفاده میشود. این را هم در نظر داشته باشید که میتوان از ترکیب هر دو نوع استفاده کرد و بخشی را توکار و بخش دیگر را روکار انجام داد. توصیه نمیکنیم که برای برق کشی ساختمان خودتان وارد عمل شوید.
سیم کشی ساختمان هوشمند
ساختمانهای اداری و مسکونی امروزه با چیزی که چند دهه قبل وجود داشت به هیچ وجه قابل مقایسه نیست. استفاده از فناوریهای نوین به ویژه در صنعت ساختمان سبب ساز تغییرات زیادی در سبک زندگی ما شده و آرامش زندگی را بیشتر کرده است. سیم کشی ساختمان هوشمند تاثیر قابل توجهی در راحتی، امنیت و بکارگیری تجهیزات برقی دارد. در خانههای هوشمند به راحتی میتوان با استفاده از تلفن همراه وقتی خارج از خانه هستید روی لوازم برقی داخل خانه و حتی کلید و پریزها کنترل داشته باشید و دستگاه یا چراغی را روشن یا خاموش کنید.
مثلا فرض کنید قصد خروج از خانه را دارید اما غذایی که در آرام پز در حال پختن است آماده نیست. وقتی از سیم کشی ساختمان هوشمند استفاده میکنید به راحتی میتوانید از منزل خارج شوید و در زمان مشخص پلوپز را خاموش کنید و یا حتی زمان خاموش شدن آن را تنظیم کنید. هزینه سیم کشی هوشمند ساختمان به نسبت روش متداول، بیشتر است اما مسلما با توجه به ارزش بالایی که در کیفیت زندگی ایجاد میکند ارزش پرداخت دارد.
مهارتهای مورد نیاز متخصص سیم کشی ساختمان حرفهای
سیم کشی یکی از مهم ترین بخش های ساخت و ساز است که ایمنی و عملکرد ساختمان را تضمین می کند. متخصص سیم کشی حرفه ای باید مهارت های فنی و دانش کافی برای انجام این کار به درستی داشته باشند. در این مقاله به بررسی ابزار و مهارت های مورد نیاز این افراد می پردازیم.
تکنسین ها به طیف وسیعی از ابزارها برای انجام کار خود نیاز دارند. برخی از مهم ترین ابزارها عبارتند از:
- پیچ گوشتی
- کاتر
- چسب برق
- فازمتر
- متر
- سیم چین
- دم باریک
- داکت برق
- دستکش ایمنی
- دستگاه تشخیص ولتاژ
- جعبه تقسیم
- فنر سیم کشی
- دریل
این ابزارها برای انجام طیف وسیعی از وظایف مورد نیاز هستند، از جمله:
- برش و اتصال سیم
- کندن عایق سیم
- اندازه گیری ولتاژ
- ایجاد سوراخ در دیوار
- نصب جعبه تقسیم
- عبور سیم از داخل داکت
- مهارت های مورد نیاز تکنسین سیم کشی
علاوه بر ابزار، تکنسین ها باید مهارت های فنی و دانش کافی برای انجام کار خود به درستی داشته باشند. برخی از مهم ترین مهارت ها عبارتند از:
- دانش برق
- محاسبات مهندسی
- مهارت های حل مسئله
- مهارت های کار با دست
- مهارت های ایمنی
دانش برق برای درک اصول اساسی سیم کشی و محاسبات مهندسی برای تعیین اندازه و نوع سیم مورد نیاز ضروری است. مهارتهای حل مسئله برای تشخیص و رفع مشکلات ضروری است. مهارتهای کار با دست برای انجام کارهای دقیق مانند برش و اتصال سیم لازم است. مهارتهای ایمنی برای جلوگیری از آسیبهای ناشی از برق ضروری است. تکنسینهای حرفهای باید مهارتها و دانش کافی برای انجام کار خود به درستی داشته باشند. این افراد باید از ابزارهای مناسب استفاده کرده و از اصول ایمنی پیروی کنند.
چرا باید متخصص سیم کشی ساختمان یزد سرویس را انتخاب کنیم؟
سیم کشی ساختمان یکی از مهم ترین بخش های ساخت و ساز است که ایمنی و عملکرد ساختمان را تضمین می کند. در صورت بروز مشکل، باید از یک متخصص برقکار ماهر برای رفع مشکل کمک گرفت.
اگر به دنبال یک متخصص سیم کشی ماهر و باتجربه هستید، یزد سرویس گزینه ای عالی برای شما است. متخصصین یزد سرویس با مهارت و تجربه بالا، تجهیزات و ابزارآلات پیشرفته، کیفیت بالای کار و قیمت مقرون به صرفه، می توانند به شما کمک کنند تا مشکلات سیم کشی ساختمان خود را به بهترین شکل ممکن حل کنید.
یزد سرویس یک پلتفرم آنلاین است که به شما کمک می کند تا به راحتی و بدون دردسر، یک متخصص برقکار ماهر و باتجربه را در محل خود پیدا کنید. متخصصین سیم کشی یزد سرویس دارای ویژگی های زیر هستند که آنها را به گزینه ای عالی برای رفع مشکلات سیم کشی ساختمان تبدیل می کند:
مهارت و تجربه بالا: متخصصین یزد سرویس دارای مهارت و تجربه بالا در زمینه سیم کشی ساختمان هستند. آنها می توانند طیف وسیعی از مشکلات سیم کشی را شناسایی و رفع کنند.
تجهیزات و ابزارآلات پیشرفته: متخصصین یزد سرویس از تجهیزات و ابزارآلات پیشرفته برای انجام کار استفاده می کنند. این امر باعث می شود تا کار با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.
کیفیت بالای کار: متخصصین یزد سرویس کار خود را با بالاترین کیفیت انجام می دهند. آنها از استانداردهای ایمنی و کیفیت پیروی می کنند تا کار ایمن و مطمئن باشد.
ارزانی: قیمت خدمات یزد سرویس بسیار مقرون به صرفه است. شما می توانید با صرف هزینه ای کم، از خدمات یک متخصص ماهر و باتجربه بهره مند شوید.
برای درخواست خدمات سیم کشی از یزد سرویس ، کافی است مراحل زیر را دنبال کنید:
- وارد سایت یا اپلیکیشن یزد سرویس شوید.
- نوع خدمات مورد نیاز خود را انتخاب کنید.
- آدرس محل مورد نظر را وارد کنید.
- اطلاعات تکمیلی در مورد مشکل سیم کشی را وارد کنید.
- درخواست خود را ثبت کنید.
بعد از ثبت درخواست، در اسرع وقت با شما تماس می گیرند تا هماهنگی های لازم برای انجام کار را انجام دهند.
علائم خرابی سیم کشی منزل
خرابی یا قدیمی بودن سیم کشی برق منزل میتواند یکی از خطرناکترین مسائلی باشد که خانه شما را با مخاطراتی چون آتشسوزی مواجه میکند. همه ساله سیم کشی برق غیر استاندارد باعث آتش سوزی صدها خانه و مجتمع تجاری میشود و میلیاردها تومان خسارت به بار میآورد. اگر سیم کشی خانه شما خانه یا محل کار شما قدیمی شده است و نیاز به تعویض دارد.
مهمترین دلایل خرابی فرسودگی کابلها و ایجاد اتصال کوتاه و عدم اتصال مناسب سیستم برق خانه به زمین است. تشخیص این موارد مشکل است و نیاز به تخصص و تجربه دارد. حتما از یک متخصص برقکار حرفهای مانند متخصصان یزد سرویس کمک بگیرید.
برای مثال اتصال کوتاه زمانی اتفاق میافتد که سیم فاز با سیم نول تماس داشته باشد، یا ناگهان مقاومت الکتریکی بین این دو سیم به دلیل فرسودگی سیستم برقی یا نشت آب کاهش چشمیگیری داشته باشد. اتصال کوتاه باعث میشود جریان زیادی در محل اتصال جاری شود و باعث برق گرفتگی و آتش سوزی شود. خرابی سیستم ارت ساختمان میتواند باعث خرابی یا شوک الکتریکی در سیستمهای دیگر و حتی آتش سوزی شود. اگر با یکی از موارد زیر روبرو شدید، سیم کشی منزل یا محل شما ممکن است معیوب باشد و باید برق این منطقه از خانه خود را قطع کرده و با یک برقکار ماهر کمک بگیرید.
کلید و پریزهای های سوخته و بوی سوختگی: نشانههای بصری و بویایی مانند بوی سوختگی و یا اثر سوختگی روی کلید و پریزها میتواند نشاندهنده مشکلی جدی در سیم کشی باشد که بهشدت خطرناک است.
شنیدن صدای جرقه از کلید و پریزها: شنیدن صدای اتصالی برق نشانه مهم و خطرناکی است که هرگز نباید آن را نادیده بگیرید. فوراً فیوز برق مربوط به آن بخش را قطع کنید و از برقکار کمک بگیرید. سیم کشی غلط و استفاده از تجهیزات الکتریکی غیر استاندارد و ارزان قیمت دلیل اصلی بروز این مشکل است.
احتمال جویده شدن سیمها: این مورد در منازلی که در مناطق جنگلی احداث میشوند متداول است. اگر در منطقهای که زندگی میکنید جوندگانی در میان دیوارها در رفت و آمدند باید هر چند وقت یکبار سراغ تعمیر سیم کشی ساختمان بروید.
کار نکردن کلیدها و قطعی بی دلیل کلیدها: اگر با مشکلاتی مثل از کار افتادن کلیدها یا بی برقی پریزها مواجه شدید، ایراداتی در سیم کشی خانه شما وجود دارد که نباید نسبت به آن بی تفاوت باشید.
کم و زیاد شدن ولتاژ: اگر نور لامپ خانه کم و زیاد میشود حتما سیم کشی خانه نیاز به تعمیر و ترمیم دارد.
هزینه قبض غیر عادی: اگر قبض برقتان غیر منطقی زیاد شده است و مکررا فیوز خانه قطع میشود ممکن است مدار برق خانه شما اتصالی پنهان داشته باشد.
شما میتوانید از متخصصین یزد سرویس یا سایر برندهای معتبر استفاده کنید. همچنین اگر مطالب این صفحه را خوانده باشید خودتان به خوبی میتوانید بر کار متخصص نیز نظارت کنید تا ببینید متخصصان یزد سرویس چقدر در کارشان ماهرند.