برای جلوگیری از آسیب دیدن فرش به دلیل آلودگی یا شستشوی غیر استاندارد، باید آن را به یک شرکت مورد اعتماد و باتجربه سپرد. معمولا افراد با اولین قالیشویی که شماره آن را در تبلیغات ببینند تماس میگیرند؛ لذا افراد زیادی مجبور به شستشوی مجدد فرشهایشان میشوند. اما چطور میشود از بین این همه شرکت در سطح شهر، بهترین را انتخاب کرد؟! قالیشویی یزد سرویس با استفاده از دستگاههای پیشرفته و بهرهگیری از تیم مجرب شستشوی قالی، خدمات شستشو، خشکشویی و رفوگری انواع فرش ماشینی و دستبافت را به شما ارائه میدهد. کافیست با ما تماس بگیریدی و ثبت سفارش تلفنی و رایگان را انجام دهید تا در مدت زمان کوتاهی چندین قالی شویی های معتبر در سامانه یزد سرویس برای شستشوی فرش شما اعلام آمادگی کنند.
خدمات قالیشویی آنلاین یزد سرویس
با ثبت سفارش در سامانه یزد سرویس میتوانید مطمئن باشید که بهترین خدمات قالیشویی در سریعترین زمان و با کمترین هزینه برای شما انجام میشود. بعد از اتمام کار هم، در صورت وجود هر گونه سوال، پیگیری یا بروز مشکل، میتوانید از خدمات پشتیبانی 12 ساعتهی یزد سرویس استفاده کنید. همچنین شما میتوانید اطمینان داشته باشید که تمامی مراکز قالیشویی یزد و سایر مراکز قالیشویی شهرستانها که مورد تایید یزد سرویس هستند، دارای مجوز از مراجع ذیصلاح از جمله اتحادیه مربوطه بوده و از فیلترهای تایید صلاحیت عبور کردهاند.
خدمات قابل ارائه در این سرویس عبارتند از:
- شستشوی انواع فرش ماشینی و دستباف
- شستشوی تابلو فرش و فرشهای قیمتی و عتیقه
- اعلاشویی و لکه گیری فرش
- شستشوی انواع موکت، قالی و گلیم
- کاور کردن فرش برای جلوگیری از کثیف شدن آن در حمل و نقل
- ترمیم و رفوگری انواع فرش
- استفاده از موثرترین مواد شوینده نانو برای جلوگیری از آسیب به بافت فرش
- بکارگیری دستگاههای مدرن و مجهز برای شستشوی فرش بدون نیاز به فشار بیهوده به الیاف و بافت
- بکارگیری تیم ماهر و باتجربه شستشو و رفوگری فرش
- نظارت و پیگیری 12 ساعته واحد کنترل کیفیت (QC) پس از ثبت سفارش برای اطمینان از کیفیت خدمات ارائه شده
- ارائه خدمات در تمام روزهای هفته و ایام تعطیل
- شستشوی فرش با رعایت موازین اسلامی برای طاهر شدن فرش
- امکان ثبت سفارش تلفنی
- تحویل سریع و بهموقع فرش حتی در روزهای پایانی سال که افراد زیادی شستشوی فرش خود را به ما میسپارند. خشک کردن سریع فرش با دستگاه برای جلوگیری از اختلاط رنگ و زرد شدن آن
- ارائه خدمات با کیفیت در تمام فصول و عدم وابستگی به شرایط آب وهوایی
چرا قالیشویی یزد سرویس؟
- نیازی به انتخاب از بین چندین قالیشویی نیست زیرا تنها بهترین قالیشویی یزد سرویس با شما تماس می گیرد.
- شما میتوانید برای پیگیری وضعیت سفارش، کیفیت خدمات و هرگونه انتقاد از پشتیبانی تلفنی استفاده کنید.
- نیازی به پیگیری شما نیست تنها سفارش را ثبت کرده و کمتر از چند ساعت مرکز با شما تماس گرفته و جزئیات را هماهنگ میکند.
قیمت قالیشویی: نرخ شستشوی فرش چقدر است؟
برای اطلاع سریع از قیمت کافی است با ما تماس بگیرید!
هزینه قالیشویی در یزد سرویس، متناسب با قیمت اتحادیه تعیین میشود و با توجه به درجهبندی خدمات و همچنین نوع فرش متفاوت است. این خدمات شامل موارد زیر است:
- شستشوی معمولی فرش دستباف (پشمی، ابریشم، گل ابریشم و…)
- اعلاشویی همراه با لکه بری فرش دستباف (پشمی، ابریشم، گل ابریشم و …)
- شستشوی معمولی فرش ماشینی
- اعلاشویی همراه با لکه بری فرش ماشینی
- شستشوی انواع گبه دستباف و فرشهای عتیقه و صادراتی
- شستشو و خشکشویی موکت
- خشکشویی فرش دستباف
- خشکشویی انواع فرش ماشینی و فانتزی و شگی و ….
اعلاشویی انواع فرش در یزد سرویس
فرش به عنوان یکی از وسایل ضروری و مورد نیاز خانه ایرانیان، در طرحها و انواع گوناگونی بافته میشود. در حالت کلی انواع فرش را میتوان به دو دسته تقسیم کرد.
- فرش دستباف
- فرش ماشینی
فرش دستباف از الیاف متفاوتی همچون ابریشم و پشم بافته میشود که عمدتا هم به نام فرش ابریشم و یا پشمی شناخته میشوند. همچنین فرش های ماشینی بافته شده از جنس پلی پروپلین، پلی استر و یا آکریلیک از جمله فرشهای ماشینی پرکاربرد هستند که امروزه در بازار وجود دارد. یکی از نکات مهم در خصوص شستشوی انواع فرش، توجه داشتن به جنس و الیاف بکار رفته در آن است. از این رو مراکز معتبر قالیشویی یزد سرویس برای پیشگیری از آسیب رسیدن به فرش، مواد شوینده و روش شستشوی انواع فرش را با توجه به این فاکتورهای مهم در نظر میگیرند.
شستشوی انواع فرش دستباف
در بافت بیشتر فرشهای دستباف از الیاف پشمی و رنگ طبیعی استفاده میشود. به همین دلیل در شستشوی انواع فرش پشمی دستباف شاهد مشکلاتی مانند رنگدهی و اختلاط رنگ هستیم. پس دادن رنگهای تیره به قسمتهای روشن فرش و رنگی شدن ریشهها از جمله دشواریهای شستشوی فرش دستباف است. این مسئله خصوصا در روش شستشوی سنتی بسیار دردسرساز میشود. برای جلوگیری از چنین مشکلاتی معمولا در مراکز قالیشویی حرفهای، تست رنگ به عمل میآید و در صورت رنگدهی از مواد شوینده مخصوص و غیر اسیدی و غیر قلیایی استفاده میشود. برای پیشگیری از رنگدهی و اختلاط رنگ در فرش پشمی دستباف به هنگام شستشو نیز تکنیکهای خاصی به کار میرود. در قالیشویی اتوماتیک با قرار دادن فرش در دستگاه، عمل شستشو با سرعت بالایی انجام خواهد شد. همچنین استفاده از آب گرم برای شستشوی چنین فرشهایی ممنوع است. زیرا در تماس با آب گرم، رنگدهی فرش شدت بیشتری خواهد داشت. برای خشک کردن چنین فرشهایی لازم است فرش در داخل دستگاه و به صورت خوابیده قرار بگیرد تا آب اضافی آن از سطح زیرین خارج شود. زیرا در روشی که برای خشک شدن فرش، آن را آویزان میکنند در مسیر آبراه معمولا اختلاط رنگ پیش میآید و ریشهها رنگی میشوند.
خدمات ویژه شستشوی فرش دستباف ابریشمی
در بافت فرش ابریشم از فیبر ابریشم استفاده میشود. این فیبر از پیله کرم ابریشم تهیه میشود که به نام ابریشم خام نیز شناخته شده است. با توجه به ظرافت و زیبایی فرشهای نفیس ابریشم، برای شستشوی آن باید نهایت دقت را داشت تا جایی که نمیتوان شستشوی فرش ابریشم را به هر مرکز قالیشویی سپرد. زیرا یک مرکز قالیشویی معتبر باید مهارت کافی در خصوص شناخت بافت فرش ابریشم را داشته باشد. مهمترین مسئله لکه بری فرش ابریشم است. برای لکه بری فرش ابریشم نباید از مواد شیمیایی قوی و قلیایی استفاده کرد. معمولا مراکز قالیشویی که تجربه کافی در این زمینه دارند با استفاده از مواد طبیعی و ایمن لکههای فرش ابریشم را پاک میکنند. در این میان باید به شستشوی انواع گبه دستباف، فرش قدیمی، عتیقه و صادراتی نیز پرداخت. نحوه شستشوی این نوع فرشها نیز جزء موارد حساسی است و دقت، مهارت و تجربه مرکز قالیشویی که شستشوی چنین فرشهایی را میپذیرد باید مورد ارزیابی قرار گیرد.
شستشوی انواع فرش ماشینی
کدام روش برای شستن فرشها بهتر است؟ همه چیز بستگی به فرش شما دارد. معمولا برای فرشهای ماشینی از روشهای مختلف فرش شویی میتوان استفاده کرد، اما با توجه به جنس آنها، روش اتوماتیک راحتتر بوده و همچنین تمام تار و پود فرش به خوبی تمیز میشود; میتوانید با اطمینان از مواد شوینده، فرش خود را به روش مکانیزه شسته و همچنین به دلیل استفاده از ماشینآلات، صدمه و آسیب کمتری به فرش برسانیدو عمر طولانیتری برای آن در نظر بگیرید. اما در این میان در خصوص شستشوی فرشهای دستبافت و ابریشمی همهچیز متفاوت است و باید با استفاده از یک فرش شویی و استاد ماهر انجام شود. این فرشها باید با استفاده از بهترین مواد، شسته شده و در تمام مراحل شستشو با نظارت و حساسیت تمام همراه باشند. فرشهای ماشینی دارای انواع مختلفی هستند و فرشهای فانتزی و شگی را نیز میتوان در رده فرشهای ماشینی دانست. به دلیل استفاده از الیاف خاصی مانند BCF، اکریلیک، ویسکوز و پلی استر و … و همچنین نوع رنگ آمیزی الیاف، در شستشوی انواع فرش ماشینی مشکل رنگدهی و اختلاط رنگ کمتر پیش میآید مگر اینکه الیاف به کار رفته در فرش بسیار نامرغوب و بیکیفیت باشد.
اما مشکل اساسی در خصوص شستشوی فرش ماشینی این است که الیاف غیرطبیعی و پلاستیک موجود در متریال این الیاف پس از شستشو با روش و مواد شوینده نامناسب نرمی و لطافت خود را از دست میدهد. به همین دلیل معمولا میانگین عمر ماشینهای ماشینی بسیار کمتر از فرشهای دستباف است. اما اگر فرشهای ماشینی به شیوهای درست و با مواد مناسب شسته شوند نرمی و جلوه زیبای خود را برای سالیان طولانی حفظ خواهند کرد. اکثر شویندههای موجود در بازار که برای شستشوی فرش به کار میروند دارای مقادیر کنترل نشده هیدروسولفیت، کربنات دوسود و سود سوزآور هستند. این مواد آسیب بسیار زیادی به الیاف فرش وارد میکند و به مرور زمان شاهد آن خواهید بود که فرش ماشینی شما مانند یک موکت نازک شده و ضخامت و لطافت آن به طرز چشمگیری کاهش یافته است. با توجه به سیر صعودی قیمت فرش، منطقیترین راهکار این است که با روش نگهداری و شستشوی صحیح از کهنه شدن و از بین رفتن فرش پیشگیری نماییم. بنابراین اعتماد به یک مرکز خدمات قالیشویی معتبر میتواند بسیار مقرون به صرفه باشد و موجب ماندگاری بیشتر فرش ماشینی شود. در پایان پیشنهاد میکنیم اگر قصد دارید فرش خود را به روش سنتی در خانه بشوئید، مقالات اختصاصی قالی شویی مجله یزد سرویس در بخش مقالات نظافت و شستشو خانه را مطالعه کنید.
راههای تشخیص یک قالیشویی خوب
چرا قالیشویی مهم است؟ فرش از ملزومات هر خانهای است که ارزش مادی و هنری بالایی دارد. خصوصا فرش دستباف ایرانی که نمادی از هنر و اصالت تاریخی ایران زمین است. روزهای زیادی برای بافته شدن رج به رج آن زحمت کشیده شده و آینده آدمهای زیادی در تارو پود آن تنیده شده است، نگهداری از این هنر، کار ساده ای نیست. یکی از موارد مهم در نگهداری از فرش، شستوشوی آن است. اگر فرشها طبق اصول استاندارد شسته نشوند، باعث خرابی و از بین رفتن بافت آنها میشود.شثص یکی از مواردی که در نگاه اول باعث رضایت سفارش مشتری میشود، خوش برخوردی و همچنین انجام کاری همسو با رضایت مشتری است که باعث انتخاب ما در بین فرش شوییهای دیگر میشود.
-
- استفاده از متخصصین ماهر در شستشوی انواع فرش دستبافت و ماشینی
- انجام این حرفه زیر نظر اتحادیه با داشتن قیمتی مناسب و هماهنگ با نرخ اتحادیه
- ارائه خدماتی مانند مبل شویی و موکت، لکه گیری فرش، ترمیم ریشه فرش و رفع بید زدگی
- استفاده از دستگاههای پیشرفته
- استفاده از مواد شوینده با کیفیت و همچنین کیفیت شستشو
- تحویل به موقع فرش به مشتری
- دارای جواز کسب از اتحادیه قالیشویان
- ارائه رسید و فاکتور در دسترس بودن خدمت مورد نظر
انواع روشهای قالیشویی
قالیشویی بهعنوان یکی از خدمات ارائه شده در جهت نظافت منزل است. انواع روشها در این زمینه، با توجه به نوع فرش به سه دسته کلی تقسیم میشود که شامل:
1. روش قالیشویی سنتی در منازل
این روش، تعبیر همان بوی خانههای مادربزرگمان است، آویزان کردن فرش و ضربه زدن روی آن برای غبارروبی، پهن کردن فرش روی زمین و خیس کردن آن، پاشیدن مواد شوینده روی فرش ، شستن آن با فرچه و در ادامه پهن کردن آن روی دیوار تا خشک شدن کامل. هنوز هم بعضی از شرکتها از این روش استفاده کرده و فقط در مرحله نهایی و خشک کردن از دیگ خشککن استفاده میکنند( دیگی بزرگ که فرش خیس را درون آن میاندازند و با چرخاندن سریع و حرارت بالا، باعث خشک شدن آن میشود.)
2. قالیشویی نیمه اتوماتیک
در این روش همانطور که در اسم آن هم مشخص است میتوان گفت یک خدمت ترکیبی است که در آن از نیروی انسانی در کنار وسایل اتوماتیک کمک گرفته میشود. یعنی میتوان گفت که نیروهای انسانی در شرکتها به کمک ابزار برقی چون فرچه و شلاق زن جهت آبگیری فرش، به این کار میپردازند و یک نیروی انسانی در کنار وسایلی که به کمک برق کار میکنند، دخیل است.
3. قالیشویی اتوماتیک
این روش به فرش شویی مکانیزه هم معروف است و همانطور که از اسم آن پیداست، تمامی مراحل شستشوی فرش در این مرحله توسط ماشین انجام میشود و نیروی انسانی، فقط در قسمت جابهجایی فعالیت میکند. در روش اتوماتیک که به دو روش صفحهای و دیسکی انجام میشود، روی یک تسمه بزرگ قرار میگیرد و شروع به حرکت میکند. در طول مسیر تمام مراحل فرش مانند فرچه زنی و شلاقزنی به صورت اتوماتیک انجام شده و با استفاده از آب و مواد شوینده مخصوص شسته میشوند. پس از آن فرش به صورت لوله در آمده و در دستگاه آبگیری قرار میگیرد تا آب از تمامی منافذ آن خارج شود. بعد از آن فرش توسط دستگاه خشککن، خشک میشود و توسط کارگر در هوای آزاد قرار میگیرد. همچنین در بعضی از فرش شوییها، از دستگاه پرزگیر برای گرفتن پرز فرش استفاده میشود.
انواع مختلف دستگاههای فرش شویی اتوماتیک
- دستگاه ریلی
- دستگاه دیسکی
مشخصات فنی دستگاه دیسکی:
- عرض مفید برای شستشو : ۳/۲
- طول مفید برای شستشو : تا ۱۰۰ متر
- دستگاه دیسکی مانند دستگاه زیراکس میباشد و فرش به کمک یک نفر وارد دستگاه شده و از طرف دیگر شسته و لول شده بیرون میآید.