پرده شویی در یزد
- پرده شویی در یزد سرویس
- نکات لازم برای پرده شویی
- روشهای شستشوی انواع پرده
- پردههایی که نباید در خانه شست
- زمان شستشوی پرده ها
پردهها جلوهی منزل ما هستند؛ اگر پردهی مناسب با دکوراسیون داخلی منزل انتخاب کنیم، تاثیر زیادی در زیبایی خونهی ما خواهد داشت؛ اما نکته مهمتر از انتخاب پردهی مناسب، نگهداری و تمیزی پردههای ماست؛ از اونجایی که پردهها معمولا جنس لطیف یا رنگ روشنی دارند، شستشوی اونها بسیار حساس و مهمه؛ یا اگر از جنس پردههای خاص با جنس خاص باشند، باز هم نحوهی شستشوی مخصوص به خودشون رو دارند؛
پرده شویی در یزد سرویس
یزد سرویس در راستای راحتی شما و برطرف کردن نیازهای روزمرهتون، سرویس پرده شویی رو با بهترین کیفیت و مواد خاص و درجه یک، در سریعترین زمان ممکن انجام میده؛ متخصصان ما در روز و ساعتی که خودتون انتخاب میکنید به محل شما میان و پردهها رو درمیارن؛ بعد از شستشو دوباره به منزل شما اومده و اونها رو نصب میکنند. پس دیگه نگران بازکردن و شستن و نصب پردههاتون نباشید و با خیال راحت اون رو به یزد سرویس بسپرید.
نکات لازم برای پرده شویی
اکثر پردهها چه پارچهای و ساده باشند و چه مخمل و طرحدار، گرد و خاک، موی حیوانات خانگی و … رو به خود جذب میکنند.
علاوه بر اون غبارآلود بودن پرده، روی کیفیت هوای داخل خون هم تاثیر میگذاره. هر بار که پردهها رو باز یا بسته میکنید یا کسی به اونها دست میکشه تا مرتبشون کنه، گرد و خاک روی پارچه در هوا پخش میشه. بعد گرد و خاک روی مبلمان، فرش و هر جایی از خانه دوباره میشینه. ضمنا شستشوی منظم پرده ها باعث میشه افرادی که از آلرژی رنج میبرند، حساسیت کمتری در خونه داشته باشند.
روشهای شستشوی انواع پرده
روشهای شستشو بستگی به جنس اون داره. اما بهترین روش شستشو استفاده از خدمات پرده شویی هست. اگر میخواهید پرده رو در خونه بشویید، با توجه به جنس پارچه، روشهای زیر رو امتحان کنید.
- پرده پارچهای:
- پرده رو از میله پرده جدا کنید.
- یک بار اون رو بیرون از خونه بتکونید.
- بعد پرده رو در ماشین لباسشویی بیاندازید. تنظیمات ماشین باید روی دور آروم (مخصوص پارچههای ظریف) باشه و با آب سرد شسته بشه.
- بعد از شستشو، در صورتی که میخواهید از خشککن استفاده کنید، اون رو روی دور آهسته قرار بدید.
- به محض اتمام خشک شدن، پرده رو از ماشین خارج کنید تا چروک نشه.
- پرده توری: این پردهها سبک هستند و به همین دلیل ممکنه در حین شستشو به سادگی چروک بشن. پس بهترین راه شستشو در خانه، شستشو با دسته؛
- سینک رو از آب سرد پر کنید و به قدر نیاز مایع صابون به اون اضافه کنید.
- برای ده دقیقه پرده رو در محلول آب سرد و صابون خیس کنید. بعد به آرومی اون رو چنگ بزنید.
- پرده رو آب بکشید و دوباره سینک رو با آب سرد پر کنید. اون رو به آرومی در آب سرد چنگ بزنید تا بقایای صابون از پارچه جدا بشه.
- آبگیری کنید و پرده رو آویزان کنید تا در همون حالت خشک شه.
- پرده مخمل: بعضی از پردههای مخمل قابلیت شستشو در خونه رو دارند. معمولا انواع براقتر و والاندار رو نمیشه در خونه شست. برای شستشوی اونها حتما از استفاده کنید.
- پرده رو در ماشین لباسشویی با دور آهسته (مخصوص پارچههای ظریف) و آب سرد بشویید.
- پردههای مخمل به هیچ عنوان نباید با خشککن ماشین لباسشویی، خشک بشن. اون رو روی یک پارچهی کتانی پهن کنید تا خشک شه.
پردههایی که نباید در خانه شست
اگر پرده رو به صورت آماده خریدید، ممکنه روی اون برچسب خشکشویی و عدم شستشو با دست رو ببینید. اگر پارچهی اون رو جداگانه خریدید، در مورد شستشو باید از فروشنده سوال کنید. اما طبق یک قاعدهی کلی پردههای والاندار، مخمل و رسمی رو نباید در خونه شست. همچنین اگر چند سال از عمر پردهی شما میگذره، نباید در خانه شسته بشن. برای خدمات نصب پرده بعد از شستشو و یا دوخت پرده هم میتونید از خدمات یزد سرویس استفاده کنید.
زمان شستشوی پرده ها
روتین هفتگی:
قبل از تمیز کردن هر اتاق، ابتدا پرده رو بتکونید. ده دقیقه صبر کنید تا گرد و خاک روی زمین بشینه؛ بعد اتاق رو تمیز کنید و جارو بزنید.
روتین ماهانه:
با استفاده از سری مخصوص جاروبرقی، روی پرده رو به خوبی تمیز کنید. این کار رو از بالا به پایین انجام بدید.
روتین سالانه:
بسته به محل زندگی شما، هر سال یا هر چند ماه یکبار ممکنه به خدمات پردهشویی نیاز پیدا کنید. در صورتی که احساس میکنید پرده کثیفه، هر چه سریعتر برای شستشوی اون اقدام کنید.