پنچرگیری سیار ماشین در یزد ( به زودی فعال میشود )
اگر در حال رانندگی باشید و ناگهان لاستیک خودروتان پنچر شود چکار میکنید؟ یکی از بزرگترین معضلاتی که برای رانندگان پیش میآید این است که خودروشان پنچر شود. بعضیها مهارت کافی و ابزار مورد نیاز را دارند و خودشان در همان لحظه آستین بالا میزنند و به مشکل رسیدگی میکنند. اما برخی از افراد که این کار را بلد نباشند، ابزار پنچرگیری نداشته باشند، یا اصلا در شرایط انجام این کار نباشند، دچار معضلی بزرگ میشوند. معضل بزرگتر وقتی است که در جایی ناآشنا و دور از تعمیرگاه باشید. یکی از خدماتی که در چنین شرایطی بسیار به کارتان میآید و شما را از مشکل نجات میدهد، پنچرگیری سیار است. پنچرگیری سیار ماشین در یزد به شما این امکان را میدهد که بدون نیاز به انتقال خودرو به تعمیرگاه، این سرویس را در هر جایی که هستید، خیلی سریع دریافت کنید.
نشانههای پنچر شدن لاستیک ماشین
- لرزش لاستیکها: در حین رانندگی، اگر متوجه لرزش لاستیکها و انحراف خودرو شدید، بهتر است فرمان را محکم در دست گرفته، خودرو را به کنار راه کشیده و توقف کنید. دقت داشته باشید که رانندگی در این وضع بسیار خطرناک است و در صورت ادامهی رانندگی، خودرو را به چپ و راست منحرف میکند.
- سخت شدن رانندگی: یکی از ویژگیهای پنچر شدن لاستیکها این است که رانندگی سخت میشود. شخصی که پشت فرمان است به راحتی نمیتواند فرمان را بچرخاند، دنده عوض کردن سخت میشود و فشار دادن پدالها تبدیل به یک معضل میشود.
عواملی موثر در پنچر شدن لاستیک ماشین
- فرسودگی لاستیکها: میتوان گفت که این مورد بارزترین دلیل پنچر شدن لاستیکها است. لاستیکها پس از سپری کردن عمر مفیدشان، بسیار حساس شده و شرایط محیطی نامناسب منجر به پنچر شدن آنها میشوند. تاریخ تولید لاستیکها روی بدنهشان نوشته شده است. هنگام تهیه لاستیکها به این مورد دقت کنید که زمان زیادی از تولیدشان نگذشته باشد. عمر مفید لاستیک در صورتی که زمان زیادی از تولیدشان نگذشته باشد کمتر از دو سال است. همچنین لازم است به آج لاستیک دقت کنید. اگر آج لاستیک تمام شده و تاریخ انقضای آن گذشته باشد، پنچر شدن ناگهانی لاستیک امری اجتنابناپذیر است.
- زیاد باد کردن لاستیک: در صورتی که لاستیکهای خودرو را زیادی از حد باد کنید، فشاری به آنها وارد میشود که بسیار خطرناک است. ممکن است این فشار بهطور ناگهانی خالی شده و حین رانندگی، منجر به پنچر شدن لاستیک شود.
- خرابی ساق سوپاپ: ساق سوپاپ یک عضو کوچک در لاستیک است که برای خالی و پر کردن باد لاستیک باید باز شود. اگر این قطعه درست بسته نشود، خراب شود، جرم بگیرد یا نشتی داشته باشد، تایر خودروتان در معرض پنچری قرار میگیرد.
- خرابی جادهها: علاوه بر وضعیت خودرو و لاستیکها، عوامل دیگری هم هستند که منجر به خرابی و پنچری لاستیک میشوند. جادههای خراب، شکسته، وجود چالههای عمیق، وجود میخ و شیشه روی جاده، همهی این موارد میتوانند منجر به آسیب دیدن لاستیکها شوند.
اقدامات لازم و نکات ایمنی هنگام پنچر شدن لاستیک ماشین
زمانی که چنین اتفاقی افتاد، قبل از هر چیزی خودرو را به کنارهی جاده بکشانید. به هیچ عنوان برای مدت طولانی به رانندگی ادامه ندهید چون این کار اوضاع را بدتر میکند. در چنین شرایطی نباید آرامش خود را از دست دهید، اما نباید هم بیخیال به وضع لاستیک باشید و به رانندگی ادامه دهید!
پس از توقف ماشین، پیاده شوید و وضعیت لاستیک را بررسی کنید. اگر آج لاستیک صدمه دیده، میتوانید آن را پنچرگیری کنید. اما اگر مشکل در جاهای دیگر لاستیک باشد، باید عوض شود. کار بعدی که لازم است بکنید، این است که از افراد حرفهای کمک بگیرید. مطمئنا در چنین مواقعی پنچرگیری سیار خیلی بیشتر بهدردتان میخورد تا این که خودرو را به تعمیرگاه برسانید. شما میتوانید با مراجعه به سایت یزد سرویس ، سرویس پنچرگیری سیار ماشین در تهران، یا اگر شهر دیگری هستید در آن شهر را سفارش دهید. نیروهای متخصص به محل میآیند و وضعیت لاستیکها را بررسی میکنند و اقدامات لازم را انجام میدهند.
آموزش پنچرگیری لاستیک ماشین در ۷ مرحله
توصیه می کنیم در صورت نداشتن تجربه یا مهارت فنی کافی، این کار را خودتان انجام ندهید. اما در صورتی که وقت کافی را داشتید و خواستید خودتان اقدام به پنچرگیری کنید، مراحل زیر را قدم به قدم دنبال کنید.
- خودرو را به محلی مناسب برسانید. نباید در جاهای پر تردد پنچرگیری کنید چون احتمال بروز تصادف وجود دارد. حتما خودرو را به محلی مناسب و خلوت رسانده و پارک کنید.
- ترمز دستی را بکشید و ماشین را روی دنده عقب نگه دارید. در صورتی که خودروتان دنده اتوماتیک است، ماشین باید روی وضعیت P قرار بگیرد.
- یک جسم سنگین مانند سنگ یا چوب جلوی چرخها بگذارید تا ثابت شوند و حین کار خودرو به حرکت در نیاید. ایمنی در کار بسیار مهم است. اگر روی یک سطح شیبدار پارک کردهاید، حتما این مرحله را انجام دهید. سپس وسایل مورد نیاز از جمله لاستیک زاپاس را دم دست بگذارید.
- زیر خودرو را جک بزنید. جک باید در زیر نوار آهنی ماشین قرار بگیرد، اما اگر به خوبی نمیتوانید جایی که باید جک بزنید را پیدا کنید، از دفترچه راهنما استفاده کنید چون در برخی از خودروها جای خاصی برای جک وجود دارد.
- پیچهای چرخ را باز کنید. پیچ های خودروهای امروزی، در خلاف جهت عقربههای ساعت باز میشوند ولی در خودروهای قدیمیتر، این مورد برعکس است.
- لاستیک پنچر را دربیاورید و کنار دستتان بگذارید. این مورد برای امنیت شما نیز هست چرا که اگر هنگام جااندازی لاستیک یدک، جک از جایش در برود و بهسمتتان پرتاب شود، لاستیک کنار دست میتواند مانع آسیب دیدن شما بشود. حال لاستیک زاپاس را بردارید و سرجایش بگذارید. دریچه باد اگر رو به شما قرار گرفته باشد یعنی درست جا انداختهاید.
- پیچها را سرجایشان بگذارید و ببندید. اول با دست، و بعد با آچار محکم کنید. سپس جک را از خودرو جدا کنید.
فراموش نکنید که تنها با بههمراه داشتن زاپاس و ابزار کار شما میتوانید این کار را خودتان انجام دهید.
خدمات شارژ گاز کولر ماشین
لوازم مورد نیاز پنچرگیری ماشین
برای پنچرگیری خودرو، علاوه بر وجود لاستیک زاپاس و جک ابزار دیگری هم مورد نیاز است. از جمله این ابزار میتوان به درفش پیچ دار و نخ پنچرگیری، اشاره کرد. برای این کار نیازی به تهیه ابزار به صورت یکی یکی نیست و شما میتوانید کیت کامل پنچرگیری را تهیه کنید که شامل تمام وسایل مورد نیازتان است.
نکات مهم برای انتخاب لاستیک خودرو
هنگام انتخاب لاستیک، باید حواستان باشد که محصولی مناسب با خودروتان تهیه کنید. لاستیک نامناسب یا فرسوده، میتواند زودتر از موعد دچار پنچری بشود. هنگام خرید خودرو به این موارد توجه کنید:
- تاریخ تولید: همانطور که زودتر هم گفتیم، تاریخ تولید لاستیک روی آن ثبت شده و هنگام خرید بسیار مهم است که به این مورد توجه کنید. روی لاستیک یک عدد ۴ رقمی نوشته شده است. دو رقم اول از سمت چپ نشاندهنده هفته تولید و دو رقم دوم نشاندهنده سال تولید لاستیک هستند.
- اندازه لاستیک: سایز لاستیک مطابق با خودروها متفاوت است. مثلا لاستیکی که به ۲۰۶ میخورد برای پژو پرشیا مناسب نیست. روی دیواره لاستیک، قطر، عرض، و ضخامت ان نوشته شده است.
- برند لاستیک: این مورد بسیار مهم است. حواستان باشد که هر ۴ لاستیک زیر خودرو از یک جنس و برند باشند. لاستیکهای مختلف، اگر هم مناسب یک خودرو باشند، جنس و ضخامتشان تا حدودی با هم فرق دارد و استفاده چند مدل لاستیک با هم باعث بهم خوردن تعادل خودرو میشود.
- چسبندگی لاستیک: یک سری دیگر از ارقامی که ریو لاستیک مشاهده میکنید، نشاندهنده چسبندگی لاستیک است. در روزهای سرد سال که جادهها لیز هستند، لاستیک باید چسبندگی کافی داشته باشد که به سطح جاده بچسبد و مانع از لیز خوردن لاستیک بشود.
پنچرگیری سیار ماشین در یزد
تمام این نکات ذکر شده برای پنچرگیری خودرو بسیار مهم هستند. اما استفاده از خدمات سیار برای شما میتواند خیلی راحتتر باشد. دیگر نیازی به انتقال خودرو نیست. وقتتان گرفته نمیشود چون نیاز نیست در تعمیرگاهها منتظر باشید. پنچرگیری سیار در تهران که یک کلانشهر است، یک کار راهانداز و موهبت بزرگ محسوب میشود. در هر کجای شهر که باشید میتوانید خدمات را بهصورت آنلاین سفارش داده و خدمات را در منزل یا هرجایی که دچار پنچری شدهاید دریافت کنید.
قیمت پنچرگیری سیار ماشین در یزد
هزینه پنچرگیری سیار خودرو در سایت یزد سرویس به شرح زیر است:
نوع خدمات | هزینه پنچرگیری سیار ماشین |
پنچرگیری ماشین سواری | ۱۶۰ هزار تومان |
پنچرگیری SUV و شاسی بلند | ۲۰۰ هزار تومان |
تعویض زاپاس | ۱۴۰ هزار تومان |
تنظیم باد ۴ چرخ | ۸۰ هزار تومان |
دقت داشته باشید با توجه به حدودی بودن قیمتها و همینطور بهدلیل نوسانات بازار، ممکن است هنگامی که تصمیم به ثبت سفارش گرفتید قیمتها اندکی تغییر کرده باشند. پیشنهاد میکنیم در صورت تصمیم به سفارش سرویس پنچرگیری سیار، پس از ارتباط با متخصص، هزینه نهایی پنچرگیری سیار ماشین را از وی جویا شوید.
ممکن است برای برخی از خدمات مانند بالانس باد چرخها، کارشناس لازم بداند که خودرو به تعمیرگاه منتقل شود. در این صورت اگر شما صلاح ببینید، خدمات ادامه پیدا خواهد کرد. همچنین این نکته را فراموش نکنید که سرویس پنچرگیری سیار ماشین در تهران، به دلیل ترافیک بالا و دور بودن مسافتها، احتمال تاخیر ۳۰ دقیقهای، وجود دارد.